“In de sacoche “ - GEANNULEERD

 

Het was “In de sacoche”, dachten we, maar dat was zonder de volgende Griekse letter gerekend. Na alpha, bèta, gamma en delta zijn we nog niet aan de nief patatjes en gooit omikron nu roet in het eten. Repetities zijn even bevroren tot nader order. Geen repetities betekent geen voorbereiding op de toneelvoorstelling van maart en dus wordt november het nieuwe maart. Wij wachten steeds vol spanning op de beslissingen van de Veiligheidsraad. Zodra het licht op groen springt, starten de repetities terug op . De nieuwe datum voor de opvoering van de dolgekke komedie “In de sacoche” staat nog niet helemaal vast, maar zal in de laatste weekends van november ingepland worden. We houden jullie sowieso op de hoogte.
 

We kijken er zo hard naar uit jullie terug te mogen begroeten, alleen wordt ons geduld nu nog wat extra op de proef gesteld

Mosselfestijn - GEANNULEERD

Gezien de uitzonderlijke Corona-omstandigheden waarin we ons nu nog steeds bevinden en de onzekerheid over wat ons nog te wachten staat, hebben we als bestuur beslist om ons jaarlijks mosselfestijn jammer genoeg niet te laten doorgaan. 
We hadden het liever anders gezien maar gelet op de huidige situatie en de bijhorende veiligheidsmaatregelen willen wij geen gezondheidsrisico’s nemen.
 

Wees voorzichtig, zorg goed voor jezelf en alvast bedankt voor jullie begrip.

Agenda

05.02.2022
GEANNULEERD
MOSSELFEEST

18-19.03.2022

GEANNULEERD
Toneeloptreden
"In de sacoche"